RIOOL ONTSTOPPING / RIOOL VERSTOPPING
HULP NODIG? DIRECT BEREIKBAAR!

MIJN RIOOL IS VERSTOPT WAT NU?

"HET LOOPT NIET WEG."

Wil jij je verstopte riolering schoon, netjes en betaalbaar ontstopt hebben?

Bij Jollie’s Rioolservice gaan we dagelijks met goed gereedschap en moderne apparatuur en met een lach op pad met maar één missie. Jouw probleem oplossen!

ONTSTOPPEN VANAF €157,30 INCL. BTW EN VOORRIJKOSTEN

Het ontstoppen van een riool kan een vervelende klus zijn, maar het is wel belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen om verdere problemen te voorkomen. Het riool is immers de belangrijkste afvoer van vuil water uit je woning en als het verstopt raakt, kan het leiden tot overstromingen en andere ongemakken.

Het is niet gek dat het riool een keer verstopt raakt. In een gemiddeld huishouden wordt jaarlijks 150.000 liter water door het riool gespoeld. Dit water bevat zeepresten, chemicaliën, uitwerpselen en vet resten. Al deze resten hechten zich beetje bij beetje aan de binnenkant van het riool waarbij op den duur de boel dicht komt te zitten. Wanneer het riool dicht zit kan je vrijwel niks meer.

Ben je op zoek naar professionele loodgieters in om dit probleem voor je op te lossen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken

  • Riool ontstoppen
  • WC ontstoppen
  • Douche put ontstoppen
  • Gootsteen afvoer ontstoppen
  • Regenpijp/ dakgoot ontstoppen
  • Vaatwasser afvoer ontstoppen

WAAROM JOLLIE'S RIOOLSERVICE?

DE OPLOSSING VOOR ELK RIOOLPROBLEEM!
Werkzaam in Noord/Zuid-Holland, Noord-Brabant & Utrecht

24/7 BEREIKBAAR
24/7 WHATSAPP