RIOOLVLIEGJES BESTRIJDEN
DIRECT 24/7 SPOEDSERVICE

SCHAKEL JOLLIE'S RIOOLSERVICE IN

"Je ziet ze vliegen."

Rioolvliegjes, of motmuggen/ latrinevliegjes genoemd, zijn kleine mot achtige vliegjes die zich in kleine afvoerbuizen van uw badkamer of gootsteen thuis voelen.

Ook komen ze vaak voor in de grote riolen. De rioolvliegjes voeden zich met het rioolslib waarin schimmels en bacteriën zitten. Vooral bij warm weer kan het vrouwtje wel 1000 eitjes per dag leggen. Wordt er niet tijdig ingegrepen zodra je de eerste rioolvliegjes ziet, dan kan zich een plaag ontwikkelen.

RIOOLVLIEGJES BESTRIJDEN EN OPLOSSEN

Rioolvliegjes zijn kleine vliegjes die vaak in de buurt van afvoerputjes en rioleringen worden aangetroffen. Ze voeden zich met organisch afval en leggen hun eitjes in natte omgevingen zoals de afvoerleidingen van uw huis. Helaas kunnen rioolvliegjes een groot probleem vormen, vooral als ze zich snel kunnen vermenigvuldigen en zich verspreiden naar andere delen van je huis.

Als je rioolvliegjes wilt bestrijden, is het belangrijk om te begrijpen dat het geen gemakkelijke taak is. Deze vliegjes kunnen zich snel voortplanten en zichzelf verstoppen in moeilijk te bereiken plaatsen. Het is daarom belangrijk om een 24/7 strategie te hebben om ze effectief te bestrijden.

Allereerst is het belangrijk om te zorgen voor een schone en droge omgeving. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water of vochtige plekken zijn in de buurt van uw afvoerputjes en rioleringen. Dit kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat uw afvoerputjes en leidingen schoon en vrij van verstoppingen zijn.

WAAROM JOLLIE'S RIOOLSERVICE?

DE OPLOSSING VOOR ELK RIOOLPROBLEEM!
Werkzaam in Noord/Zuid-Holland, Noord-Brabant & Utrecht

24/7 BEREIKBAAR
24/7 WHATSAPP