RIOOLREPARATIE & VERNIEUWING
HULP NODIG? DIRECT BEREIKBAAR!

RIOOL REPARATIE, VERNIEUWING EN AANLEG

"Oud eruit, nieuw erin."

Er is niemand die jouw riool beter kan repararen of vernieuwen dan degene die elke dag ziet hoe het juist niet moet?

Bij Jollies Rioolservice monteren we zelfs zo goed, dat je niet eens meer doorhebt dat er riolering onder je huis doorloopt!

HOE REPAREER JE EEN BESCHADIGD OF VERSTOPT RIOOL?

Het kan gebeuren dat er problemen ontstaan met je riolering, zoals verstoppingen, lekkages of scheuren. Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je riool te repareren en weer goed te laten functioneren.

Een veelvoorkomende manier om een rioolprobleem op te lossen is door middel van ontstopping. Hierbij wordt een speciale machine gebruikt om de verstopping in de leidingen weg te halen. Het is wel belangrijk om te weten dat ontstopping slechts een tijdelijke oplossing kan zijn als het probleem dieper ligt. In dat geval kan het nodig zijn om de leidingen te vervangen of te repareren.

Een andere veelvoorkomende manier om een rioolprobleem op te lossen is door middel van relining. Bij deze methode wordt er een nieuwe laag aan de binnenkant van de bestaande leiding aangebracht, waardoor de leiding weer als nieuw functioneert. Dit is een duurzame oplossing die bovendien veel minder ingrijpend is dan het vervangen van de leidingen.

Als het rioolprobleem te maken heeft met scheuren of breuken in de leidingen, kan het nodig zijn om de leidingen te vervangen. Dit is een grotere ingreep, maar wel een effectieve oplossing op lange termijn. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het vervangen van de leidingen, zoals PVC, gietijzer of beton. De keuze van het materiaal hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de leidingen en de locatie van het rioolprobleem.

WAAROM JOLLIE'S RIOOLSERVICE?

DE OPLOSSING VOOR ELK RIOOLPROBLEEM!
Werkzaam in Noord/Zuid-Holland, Noord-Brabant & Utrecht

24/7 BEREIKBAAR
24/7 WHATSAPP