STANKONDERZOEK
HULP NODIG? DIRECT BEREIKBAAR!

STANKOVERLAST DOOR RIOOLPROBLEMEN

"Hoe ontstaat rioollucht in huis?"

Het ruiken van rioollucht in huis of op kantoor is onprettig. De stank die zich door de ruimte verspreid, kan verschillende oorzaken hebben. 

Het komt vaak voor dat er een gootsteen, afvoer of doucheputje verstopt is geraakt maar ook een kapotte afvoer of rioolbuis kan de boosdoener zijn. Dit kan een vreemde geur in huis of kantoor verspreiden waar je het liefste zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. 

LAST VAN STANKOVERLAST 

Stankoverlast door rioolproblemen is erg vervelend. Uw woon- en/of werkplezier kan hier behoorlijk onder lijden. Wanneer er stankoverlast is, dan is het een teken dat er ergens in het riool een lek is. Dit is vervelend maar belangrijker nog, ook erg gevaarlijk. Het kan leiden tot hoofdpijnklachten, of nog erger.

De rioollucht die u ruikt, kan H2S gas zijn. Dit staat voor waterstofsulfide, ook wel rioolgas genoemd. H2S gas wordt veroorzaakt doordat organische stoffen gaan rotten. Het gas is giftig en kan in hoge doseringen zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. U kunt er o.a. bedwelmt door raken.

Belangrijk dus om snel actie te ondernemen wanneer je hier last van hebt.

WAAROM JOLLIE'S RIOOLSERVICE?

DE OPLOSSING VOOR ELK RIOOLPROBLEEM!
Werkzaam in Noord/Zuid-Holland, Noord-Brabant & Utrecht

24/7 BEREIKBAAR
24/7 WHATSAPP